Entertainment

5 Perkara Menarik Tentang Samsung Experience Store Yang Buat Peminat Gadget Sukakannya


Pada masa sekarang ni, boleh dikatakan hampir semua orang menggunakan gadget. Bermula dari telefon pintar, pill atau komputer riba, semuanya memudahkan kehidupan seharian kita. Kalau disuruh kira berapa banyak gadget yang kita ada, rasanya tak terkira oi.

Tak dinafikan yang semakin hari, semakin ramai menggunakan jenama Samsung di Malaysia. Tahu tak sebenarnya korang boleh cuba dan really feel sendiri keluaran produk Samsung yang baru kat satu tempat je?

Jom datang ke Samsung Experience Store, macam-macam boleh buat kat sini!

Korang dah tahu ke belum pasal tempat ni? Pernah singgah tak? Sekarang dah banyak cawangannya di seluruh Malaysia tau. Kalau datang ke Samsung Experience Store ni, affirm korang seronok oi. Dah datang sekali, mesti nak repeat!

Nampak gah kan? Buat pengetahuan korang semua, pihak Samsung Malaysia dah berikan nafas baru kepada kedai fizikal mereka dan melancarkan nafas baru untuk Samsung Experience Store pulak. Banyak aktiviti yang korang boleh buat kat sini.

Untuk pengetahuan korang, dah 60 cawangan di Malaysia dipilih menjadi Samsung Experience Store tau. Memang hebat la. Kat sini korang boleh jumpa dan cuba banyak rangkaian produk terkini daripada Samsung. Finest!

Kalau korang nak dapatkan nasihat pakar dan dapatkan bantuan teknikal kat sini pon boleh. Samsung Experience Store selalunya ada intipan eksklusif produk yang akan datang & menarik tau. Occasion gempak pun ada. Seronok!

Kali ni kami nak kongsikan apa yang finest tentang Samsung Experience Store yang patut korang tahu. Ia bukan sekadar kedai gadget tapi tempat yang korang boleh nikmati pelbagai servis tambahan menarik!

Kami yakin korang akan excited habis lepas ni. Let’s roll it!

Boleh cuba aneka produk Samsung terbaru & menarik!

Samsung Experience Store dibuka untuk beri kepuasan kepada bakal pelanggan. Maksudnya, korang la. Boleh dikatakan, sesiapa je yang dah datang ke sini, balik rumah mesti puas hati punya. Nak tahu kenapa?

Sebabnya, ini la kedai gadget dengan pengalaman yang membolehkan korang nikmati pengalaman langsung interaktif dengan peranti terbaharu. Kat sini siap ada duta jenama terlatih yang tersedia untuk kongsi petua berkaitan penggunaan produk tau.

Senang cerita, di Samsung Experience Store, bukan setakat korang boleh dapat data tentang produk Samsung yang korang nak. Paling finest, korang boleh strive segala produk Samsung terbaru dan menarik yang ada kat situ tau. Yay!

Bayangkan korang boleh cuci mata dan pegang semua mannequin gadget Samsung yang ada. Tak kisah la telefon pintar ke, pill ke, akesesori ke, semuanya boleh di Samsung Experience Store. Korang akan really feel seperti berada di taman permainan gadget. Take pleasure in habis!

Ruang pameran yang luas dengan rekaan moden

Dah masuk dalam, mesti korang ternganga. Shock gila la. Luas betul ruang pameran di Samsung Experience Store ni. Maklum la banyak gadget keluaran Samsung yang menarik kan?

Korang yang datang ke Samsung Experience Store akan terkesima dibuatnya. Dah nama pun kedai gadget, rekaan ruang pun mesti la nampak moden. Siap dibahagikan kepada beberapa bahagian pulak tu.

Antaranya Children Zone (fokus untuk pengalaman gadget buat kanak-kanak), Good Care (bantuan perkhidmatan pelanggan), Good Desk (mencuba pelbagai gadget Samsung), Content material Zone (melihat pelbagai jenis kandungan yang ditawarkan Samsung), Good Residence dan beberapa bahagian lain.

Biasa la kalau dah berjalan lama, lebih-lebih lagi di shopping center, mesti telefon pintar korang pun kehabisan bateri kan? Lupa bawa powerbank pulak tu. Jangan risau guys.

Servis yang ada di Samsung Experience Store memang finest. Sambil-sambil korang usha produk Samsung yang ada, korang boleh jugak cas telefon pintar korang dan guna wifi secara percuma. Yay!

Boleh beli secara on-line dan pickup di cawangan yang berdekatan

Eh, ada yang lagi finest ni! Korang sebenarnya boleh beli je secara on-line kemudian pickup di cawangan Samsung Experience Store berdekatan. Serius mudah. Siap dapat servis sokongan dan merasa semua aksesori Galaxy pulak tu. Siapa nak tolak kan?

Contoh la, korang tak jumpa produk yang dicari di Samsung Experience Store, jangan gelabah guys. Korang boleh usha pelbagai pilihan produk Samsung dalam talian daripada Samsung Experience Store dan mereka akan buat penghantaran untuk korang. Lagi senang macam tu.

Menyediakan servis Good Swap

Andai kata korang nak pindahkan semua aplikasi dan knowledge daripada gadget Samsung lama ke baharu, boleh buat kat sini. Samsung Experience Store turut menyediakan servis Good Swap. Staf mereka lagi pleased untuk tawarkan servis ni untuk korang!

· Dagangan dalam – sila nyatakan betapa mudahnya untuk Dagangan dalam proses penilaian
· Bayaran ansuran – Kad Kredit (Tanpa faedah sehingga 36 bulan), Kad Debit / BNPL ( Ansuran sehingga 4 bulan, faedah 0%, perbelanjaan sehingga RM6000)

Commerce-in telefon pintar yang korang ada dengan Galaxy yang korang berkenan!

Lama-lama pakai telefon pintar yang sama, jemu jugak kan? Sekali-sekala nak jugak tukar yang baru. Korang nak tahu tak, apa yang paling istimewa di Samsung Experience Store yang buat kaki gadget suka?

Kalau tak usha Samsung Galaxy yang ada di Samsung Experience Store, memang tak sah. Siri ni well-liked kot. Paling syok dan betapa mudahnya korang boleh trade-in telefon pintar yang korang ada dengan Galaxy yang korang berkenan. Yay!

Di Samsung Experience Store, korang berpeluang dapat diskaun sehingga RM5,980 untuk gadget Galaxy korang seterusnya. Fuh, siapa nak tolak tawaran hebat macam ni kan?

Untuk pengetahuan korang, Samsung Experience Store juga menyediakan bayaran ansuran secara kad kredit (tanpa faedah sehingga 36 bulan), kad debit/BNPL (Ansuran sehingga 4 bulan, faedah 0%, perbelanjaan sehingga RM6000).

Wow! Tengok dari sini pun nampak seronok la Samsung Experience Store ni. Kena strive datang baru tahu. Korang kena tengok depan mata dan alami sendiri pengalaman yang menarik di Samsung Experience Store. It’s enjoyable!

Sebenarnya ada banyak lagi data menarik tentang Samsung Experience Store ni tau. Kalau nak tahu lebih lanjut, klik sini ya.



Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.