Entertainment

A sztárok is imádnak kertészkedni


Ma, 08:01   |   

Julia Roberts és Oprah Winfrey. Mi bennük a közös? A kert! Ők többek között azok a hírességek, akik imádnak kertészkedni. Annyira, hogy saját biokertet tartanak fenn, amit a két kezükkel művelnek. Nem csak ők, hanem sok sztár is vallja, a jómód és a vagyon nem azt jelenti, hogy mindenképp kizárólag vásárolt élelmiszereket kell, hogy vegyünk. Inkább teremtsünk a vagyonból olyan lehetőségeket, amiket nem csak a testünk, de a lelkünk is megköszön. Miért szeretik a sztárok a kertészkedést? Íme, pár indok.

hirdetés
A sztárok is imádnak kertészkedni

Nincs más – csak te és a természet

Bizony, ha Oprah-t, a híres műsorvezetőt kérdeznénk, minden bizonnyal ez lenne a válasza. Sem fotósok, sem folyamatosan a kéréseit leső asszisztensek nincsenek. Csak ő és a kert, a csend és a madarak. Oprah Hawaiin található kertjében találta meg az igazi nyugalmat. A napsütés és a természet olyan szinten relaxálja, nem csak őt, hanem bárkit, hogy igazán érdemes követnünk a példáját. A magunk által termelt zöldségek és gyümölcsök, a pazar virágok olyan feltöltődést adnak, ami pótolhatatlan. Mintha kicseréltek volna, olyan tud lenni a kertészkedés és nem csak a egészséges munka, na meg a friss levegő miatt. Egyszerűen öröm nézni, ahogy a saját kezünk munkája által termelhetünk meg egészséges és vegyszermentes növényeket. A kertet, ahogyan Oprah is teszi, nagyszerűen tudjuk olyanná varázsolni, amilyenre szeretnénk különféle kerti díszekkel, na meg hasznos és dekoratív kültéri lámpa megoldásokkal.

Julia Roberts – kert a fenntartható életmódért

A színésznő mindig is elkötelezett híve volt az egészséges élelmiszereknek, a bio zöldségeknek és a fenntarthatóságnak. Pontosan ezért vásárolt farmot, ahol valódi ízletes és vegyszermentes zöldségeket termelhet, méghozzá a két saját keze által. Az ilyen hobbi nem csak hasznos, de a gyermekeinknek is átadhatunk egy olyan tudást, ami igenis fontos, ráadásul léleknyugtató és rendkívül egészséges is. Továbbá a csemeténkkel való kertészkedés megtanítja a kicsiknek a felelősségvállalást és a természet tiszteletét is. Összességében tehát a kert tanít, gyógyít, feltölt és mennyei élelmiszereket advert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.