Entertainment

Beri e-Duit Raya Untuk Menang 2 Buah Yamaha Y16ZR & Baucar Tunai AEON bernilai RM200. Ini Caranya!


Cepat betul masa berlalu. Dah 2 tahun tak dapat balik beraya bersama keluarga, tak hairanlah ramai yang dah rancang macam-macam aktiviti nak buat bersama keluarga raya ni.

Namun begitu, sambutan Hari Raya Aidilfitri ni macam tak lengkap je kalau takde pemberian duit raya kan? Haa..korang tahu tak, korang boleh menang motosikal dan 50 X baucar tunai AEON bila beri duit raya?

Nak tahu bagaimana korang boleh menang hadiah-hadiah menarik ni? Scroll sampai habis.

Menang 2 buah Yamaha Y16ZR hanya dengan beri e-Duit Raya!

Ha… mesti korang terkejutkan? Siapa sangka beri e-Duit Raya melalui HLB Join pun boleh menang 2 buah motosikal Yamaha Y16ZR dan 50 X baucar tunai AEON bernilai RM200.

Meh sini min kongsikan caranya.

  1. Korang kena muat turun aplikasi HLB Join.
  2. Daftar akaun korang
  3. Buat transaksi e-Duit Raya melalui nombor telefon penerima, MyKad, Passport atau nombor pendaftaran perniagaan
  4. Nilai minima bagi setiap transaksi mestilah RM10 dan keatas.
** Kempen sah bermula 18 April hingga 31 Mei.
**Tertakluk pada terma & syarat

Mudah je nak bagi e-Duit Raya korang observe je step ni.

Rugi kalau korang tak be part of peraduan ni. Bayangkanlah, dengan muat turun aplikasi HLB Join je dah melayakkan korang dapat 20 entry untuk peraduan ini, cuma ada syaratlah.

Syaratnya mudah je, korang kena buat pendaftaran dalam tempoh kempen berlangsung.

Bukan itu je, korang akan dapat additional 10 entry lagi apabila korang login untuk kali pertama aplikasi HLB Join dan untuk setiap transaksi e-Duit Raya dengan nilai minima RM10, korang dapat 1 entry. Tak ke untung tu? Banyak entry korang dapat.

Bonus Raya: Pulangan tunai RM2 !

Selain menang Yamaha Y16ZR, HongLeong Financial institution juga berikan korang pulangan tunai sebanyak RM2 setiap hari untuk 500 orang pelanggan pertama yang berjaya melakukan transaksi e-Duit Raya melalui aplikasi HLB join sepanjang 1 Mei hingga 14 Mei 2022 nanti.

**Tertakluk pada terma dan syarat

Daftar HLB Join & nikmati pulangan tunai RM15!

Buat korang yang belum muat turun aplikasi HLB join dan daftar akaun dengan mereka, jom buat sekarang! Daftar cepat-cepat tau sebab sekarang diorang bagi pulangan tunai RM15 kepada 400 pelanggan pertama yang muat turun, daftar akaun dan hantar e-Duit Raya.

Tak ke finest tu? Korang hantar e-Duit Raya tapi dalam masa yang sama HLB belanja korang duit Raya jugak.

**Tertakluk pada terma dan syarat

Semoga sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun ini jadi satu kenangan dan memori yang cukup bermakna untuk kita semua setelah sekian lama tak balik kampung berjumpa sanak-saudara.

Sebelum tu, jangan lupa saksikan juga filem pendek sempena sambutan Hari Raya Aidilfitri daripada HongLeong Financial institution, Lebaran Penuh Kesyukuran. Serius finest, siap ada orang minyak.

Kesimpulannya, hargailah masa bersama ahli keluarga dan jangan lupa untuk beri e-Duit Raya pada semua ahli keluarga. Nanti… barulah semua joyful dan ceria. Selamat Hari Raya semua.

Muat turun aplikasi HLB Join dengan klik Hyperlink di bawah.

Google Play: HLB Join

Apps Retailer: HLB Join

Klik>> SINI<< untuk maklumat lanjut berkaitan promosi.



Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close