News

Bill Cosby schuldig aan seksueel misbruik 16-jarige in 1975Judy Huth (64) had Cosby beschuldigd van het misbruik. De jury zegt dat hij inderdaad seksueel contact met haar had, en redelijkerwijs had kunnen weten dat ze minderjarig was.

De 84-jarige Cosby was niet aanwezig bij zijn proces, of de uitspraak, meldt Fox 11 Los Angeles. Er werden tijdens het proces wel delen van een verhoor uit 2015 getoond. Hij heeft het seksueel misbruik van Huth altijd ontkend.

Meegenomen naar Playboy Mansion

Tijdens het proces zei Huth dat Bill Cosby haar en een 17-jarige vriendin meenam naar de Playboy Mansion. Hij was de meisjes tegengekomen toen hij in de buurt aan het filmen was. Eenmaal daar zou hij haar hebben misbruikt.

Het gaat om een civiele zaak, waarbij Bill Cosby werd aangeklaagd door zijn slachtoffer. Eerder werd hij in Pensylvania veroordeel in een andere misbruikzaak. Die veroordeling werd later geschrapt, omdat de zaak oneerlijk zou zijn verlopen.

Cosby hoeft niet de cel in, omdat het misdrijf is verjaard. Judy Huth krijgt wel een schadevergoeding van een half miljoen dollar toegewezen.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.