News

Bridgerton komt met spin-off over Queen CharlotteIn de Instagram-post is te lezen dat Shonda Rhimes, de producer van de serie, in de spin-off zal laten zien hoe ‘Her Majesty’ omhoogklimt naar meer bekendheid en macht. Het wordt dus een prequel, waarin actrice Golda Rosheuvel haar rol opnieuw op zich zal nemen. Ook het liefdesverhaal tussen Charlotte en George, dat followers tijdens de eerste twee seizoenen van Bridgerton te zien kregen, komt aan bod.

Er zullen veel bekende gezichten te zien zijn in de spin-off. Actrice Adjoa Andoh vervult wederom de rol van Woman Danbury. Ruth Gemmell is te bewonderen als Woman Violet Bridgerton. En Corey Mylchreest is van de partij als een jonge King George.

Naast actrice India Amarteifio als de jonge Queen Charlotte, voegt zich nog een nieuw gezicht bij de Bridgerton-familie: ‘Arsema Thomas debuteert als de jonge Woman Danbury’, staat in de Instagram-post te lezen.

Vorige week ging het tweede seizoen van Bridgerton in première. In het eerste weekend na de launch werd er al meer dan 193 miljoen uur aan beelden gestreamd.Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.