News

BRIEFJE VAN JAN – En de winnaars zijn…


Beste lezers,

Traditiegetrouw aan het eind van het jaar: het jaaroverzicht met de Top 25 van meest populaire ‘Briefjes van Jan’. Vandaag: de nummers 5 tot en met 1. Ofwel: van de Haagse Haatheks die met behulp van de media op het schild gehesen werd tot… de winnaars. Die eigenlijk vooral losers zijn…

5 – Aan de kiezer (17 maart) Waarin gewaarschuwd werd voor de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog die Nederland zou kunnen treffen: minister-president Kaag. Maar terechte labels als volks- en landverrader weerhielden de schapen er niet van VVD, D66, CDA en Meloenenslikkersunie aan een meerderheid in de Tweede Kamer te helpen. Lees het Briefje hier.

 

4 – Aan Hugo de Jonge (27 februari)

Waarin ik Hugo de Jonge het liefst aan de hoogste boom zou willen hangen vanwege zijn antwoord op de vraag hoe hij begin dit jaar terugkeek (LOL) op de coronacrisis. Dat luidde: “Loodzwaar. Maar ik zou het ook voor geen goud hebben willen missen. Ik vond het ook schitterend om te mogen doen.” Dan ben je een intens slecht mens, namelijk. Lees het Briefje hier.

 

3 – Aan Hugo de Jonge (4 september)

Waarin de hypocrisie van Clowntje Clusterfuck wordt aangetoond doordat hij in tijden van zware coronamaatregelen wél de Formule 1-races in Zandvoort voor honderdduizenden toeschouwers liet doorgaan, terwijl tegelijkertijd hele sectoren de nek werd omgedraaid. Heeft níets te maken met Prins Huisjesmelker, hoor… Lees het Briefje hier.

 

2 – Aan Frits Wester (1 maart)

Waarin duidelijk wordt dat RTL’s Frits Wester net zo’n Wilders-hater is als zijn collega’s van de Staatsomroep. En dat hij geen gewone burger als opponent tegenover Wilders zette, maar een tv-persoonlijkheid, die ook nog eens vuistdiep in GroenLinks zit én in 2014 de aanklacht tegen Wilders wegens zijn “minder, minder, minder”-uitspraken tekende. Lees het Briefje hier.

 

1 – Aan de kopschopkakkers (23 juli)

Waarin ik over mijn nek ging van die Gooise kutkakkers die op de vlucht sloegen nadat ze Carlo Heuvelman op Mallorca de dood hadden ingejaagd. En die daardoor niet voor een Spaanse, maar voor een D66-rechter komen te staan en dus veel lichtere straffen gaan krijgen. If any. Lees het Briefje hier.

  PS. Cadeautje. Als dank voor jullie aandacht in 2021! PS2. En hoe sloten de Nare Jongens het jaar 2021 af? Met speciale aandacht voor engnekken als Ingrid van Engelshoven, Kirsten Verdel en Theo “Heildronk” Hiddema. 

True managed webspace

Lees ook deze artikelen

Sigrid Kaag D66

Sigrid Kaag (D66): ‘De Kamer zet het werk voort van Els Borst’

Sigrid Kaag D66

Sigrid Kaag ontvangt anonieme ‘kerstwens’ met intimiderende tekst op woonadres

corona covid 19

Geert Dales – Hugo ‘al-Sahhaf’ De Jonge blaast zijn eigen beleid opSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close