News

Britse Labour-leider belooft af te treden als hij wordt beboet voor coronafeest


De leider van de Britse Labourpartij, Keir Starmer, zegt af te zullen treden als hij wordt beboet voor het overtreden van de coronaregels. De politicus is momenteel het onderwerp van een politieonderzoek vanwege een feestje waarbij de regels niet helemaal werden nageleefd. Starmer zegt dat hij niet Boris Johnson is. Premier Johnson trad niet af nadat de Londense politie hem om een soortgelijk feestje een boete gaf. Labour sprak hier toen schande van, maar nu blijkt ook hun leider zich niet altijd aan de regels te hebben gehouden.

Het incident in kwestie stamt uit april 2021. Op beelden lijkt te zien hoe Starmer met een biertje in de hand staat te praten met andere gasten. Zelf zegt Starmer dat het allemaal wel meevalt.

Volgens de Dailymail lijkt Starmer nu zijn carrière te willen vergokken op het politieonderzoek. De leider gaf maandag een assertion na urenlang met zijn adviseurs te hebben vergaderd. Zelf zegt hij geen regels te hebben overtreden, en dat hij zes keer in zelf-isolatie is gegaan na contact met besmette personen.


 

Advertentie

True managed webspace

Lees ook deze artikelenSupply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close