News

Burgemeester Halsema bedolven onder bedreigingen vanwege huldiging Ajax


Burgemeester Femke Halsema heeft een zeldzame publieke reactie gegeven op bedreigingen aan haar persoon. Op Instagram schrijft ze dat ze is ”bedolven onder bedreigingen en gescheld” nadat ze besloten had dat de huldiging van Ajax op het Museumplein niet door kon gaan.

De horecaondernemers rond het Museumplein kampen met een tekort aan beveiligers, en hadden daarom aan de bel getrokken. De veiligheid van de bezoekers kon daardoor niet worden gegarandeerd, en de burgemeester heeft samen met het bestuur van Ajax moeten besluiten dat de huldiging afgeblazen moet worden.

Halsema schrijft te hopen dat de huldiging volgend jaar wel door kan gaan, internet zoals in 2019. ”Maar hou het beschaaft en vriendelijk, beschadig onze stad en vooral onze membership niet.”


 

Advertentie

True managed webspace

Lees ook deze artikelen

Femke Halsema

Femke Halsema: ‘Toename demonstranten die politie als tegenstander zien en rechtstaat afwijzen’Amsterdam hield vrouwelijke ambtenaren weg bij wethouder Laurens Ivens met medeweten van Femke HalsemaPreventief fouilleren – Amsterdamse politie zet waarnemers in om waarnemers van Femke Halsema te waarnemenFemke Halsema wil ‘waarnemers’ bij preventief fouilleren op wapenbezitWybren van Haga wil weten waarom Rutger Groot Wassink Amsterdams homorapport achterhieldDagsluiting – Femke Halsema passeert Stopera en zet take a look at preventief fouilleren doorVideo – Femke Halsema (GroenLinks) pakt ambtenaar Tofik Dibi (GroenLinks) aan na tweets over IsraëlBRIEFJE VAN JAN – Aan Jesse KlaverFemke Halsema verzet zich tegen strengere anti-kraakwetEduard Bomhoff – Als Femke Halsema een rijkere toekomst wil voor Amsterdam moet ze haar partij de rug toekerenRechtbank: gemeente Amsterdam niet transparant over gouden handdruk topambtenarenVideo – Thierry Baudet: Femke Halsema hoeft niet voor tribunaal, Neurenbergse processen waren illegitiemVideo – Martin Bosma (PVV) sloopt in 15 minuten Kajsa Ollongren, Femke Halsema en hyperlinks Amsterdam

Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close