Entertainment

Confirm ‘Teracun’ Kalau Shopping Semasa ‘ShopeePay Day’ 1.4 Ini!


Kami pasti anda mesti dah biasa dengar dan guna ShopeePay kalau ‘membeli-belah’ di Shopee kan? Kalau anda nak tahu, ShopeePay adalah salah satu kemudahan yang disediakan khas oleh Shopee untuk anda bagi memudahkan urusan anda untuk purchasing secara offline.

Memang tak dinafikan ShopeePay ini dah jadi e-wallet kegemaran kita semua untuk membuat pembayaran. Bukan setakat pembayaran secara on-line malah offline pun boleh tau! Bila anda dah ada ShopeePay, lagi lah mudah nak buat bayaran, topup jer terus bayar di kedai!

Apa Itu 1 SEN ShopeePay Baucar?

Untuk data anda, 1 SEN ShopeePay Baucar ini adalah baucar offline yang anda boleh gunakan apabila membuat pembayaran di kedai-kedai terpilih berdekatan anda untuk mendapatkan diskaun dan juga promosi pulangan tunai.

Pembayaran secara offline ShopeePay ni bukan sahaja mudah malah menjimatkan tau! Kena lah dengan rakyat Malaysia yang suka berjimat tu. Hehe. Memang finest lah!

Bukan itu jer, anda juga boleh tahu dan cari macam mana anda nak nikmati tawaran hebat, bagaimana nak menggunakannya dan juga kenapa anda perlu gunakannya. Memang gempak gais.

Anda boleh test di akaun Shopee anda dan cari icon ‘ShopeePay Close to Me”. Dari situ anda boleh test mana kedai berdekatan untuk gunakan baucar tersebut. Boleh KLIK LINK INI untuk tahu dengan lebih lanjut!

Nikmati Baucar ShopeePay 1 SEN & Banyak Lagi

Haa, dah alang-alang bercerita pasal ShopeePay ni, kami nak ‘racun’ anda untuk sama-sama purchasing semasa ‘ShopeePay Day’ 1.4 tu nanti. Syok weh! Sebab banyak profit yang anda boleh dapat!

Kalau tak percaya, anda boleh usha sendiri apa yang anda boleh dapat nanti. Menarik tau!

Anda boleh dapat 1 SEN ShopeePay Vouchers tau. Bukan itu jer, bila anda topup ShopeePay minimal RM30, anda boleh menang sehingga 48,484 Shopee Cash! Wow banyak tu gais. Boleh tebus untuk beli barang dalam Shopee nanti. Hiks!

Ada lagi, anda juga boleh dapatkan 12% Cash Cashback apabila anda membuat bayaran secara offline dengan berbelanja minimal RM25 sahaja. Pergh, finest ni. Tak sabar betul nak purchasing.

Chup, chup…Anda nak tahu apa yang paling istimewa tak? Aha! Kalau anda peminat McCafé, ada potongan sehingga 75% OFF untuk McCafé Iced Latte dengan hanya RM1.99 dengan ShopeePay Offers Voucher. Boleh lah kalau anda nak belanja kawan tu sebab harga yang sangat berbaloi-baloi.

Amacam? On tak on? Padu gais. Nak lebih mudah dan senang ‘nampak’ meh sini kami listkan untuk anda okay?

1. 12% Cash Cashback dengan berbelanja min RM25 untuk transaksi secara offline

2. 1 Sen SPay Vouchers:
– Black Whale (Hazelnut Coco Latte dengan RM5.90)
– Dunkin Donuts (RM1 untuk mana-mana jenis Donut),
– Eggette (RM2.50 untuk Frozen Eggete)
– Vivo (RM10.90 untuk 8” All Time Favorite Pizza)

3. Prime up RM30 & Menang 48,484 Shopee Cash

4. 100% Pulangan Tunai

Bukan itu jer, anda boleh dapatkan Pulangan Tunai 100% untuk service provider/peniaga terpilih. Anda akan menerima pulangan tunai RM1.10 dengan perbelanjaan minimal RM1.10! Wah!

Di bawah adalah antara peniaga yang mengambil bahagian yang mempunyai pulangan tunai 100%.
– Mr Diy
– Eco-Store
– FamilyMart

So jangan ditunggu lagi, geng on-line tegar jer boleh purchasing gila-gila kat ShopeePay ni sebabnya banyak pilihan baucar 1 SEN! Selamat bershopping gais!





Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.