News

Déze nieuwe datingshow draait om paringsrituelen uit het dierenrijkAls je weleens natuurfilms hebt gekeken, dan is het je huge wel opgevallen dat dieren in het wild hun paringsrituelen tot in de perfectie hebben ontwikkeld. Waar wij mensen anderen proberen te imponeren met een vlotte babbel en afgezaagde openingszinnen, pakken dieren dat heel anders aan. En daar kunnen we misschien  nog wel wat van leren. Althans, dat is het idee achter deze nieuwe datingshow.

In Love within the Jungle worden veertien wanhopige singles ‘losgelaten’ in de jungle van Columbia om de dierlijke paringsrituelen na te bootsen en te kijken of ze zo wel de ideale accomplice kunnen vinden. Ze vechten als agressieve padden, paraderen als flamingo’s en brullen als edelherten – allemaal in de hoop de ware liefde te vinden, maar zonder met elkaar te praten. En dat kan natuurlijk niet anders dan leuke beelden gaan opleveren.

Lijkt de present je wel wat? Vanaf zondag 8 mei is Love within the Jungle te zien op Discovery+. De serie heeft maar liefst zeven afleveringen, dus je kunt er de komende tijd weer mee vooruit.Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.