Sports

‘Dit is mooier dan het kampioenschap van Ajax’Woensdag, 4 mei 2022 om 10:36


• Laatste replace: 10:46

Donderdagavond speelt Feyenoord de return in de halve finale van de Convention League tegen Olympique Marseille. Voor het eerst sinds 2002 kunnen de Rotterdammers zich verzekeren van een finale van een Europees hoofdtoernooi en dus neemt de spanning toe onder de followers. De heenwedstrijd werd afgelopen week met 3-2 gewonnen door het workforce van Arne Slot en dus lijkt een finaleplek reëel.

Presentator en programmamaker Kalum van Oudheusden trok naar Rotterdam om de stemming onder de Feyenoord-fans te peilen op de Coolsingel, waar stiekem wordt gedroomd van de eindzege. Het binnenhalen van het derde Europese clubtoernooi zou in de ogen van de Rotterdammers mooier zijn dan een eventuele landstitel van Ajax. Daarnaast zijn de supporters zeer ontstemd over de UEFA, daar de Europese voetbalbond Feyenoord de ene na de andere boete oplegt. Bekijk de video through onderstaande hyperlink en laat weten wat jij ervan vindt.

Hoe leven de Feyenoord-fans toe naar de return in de Convention League?


Kalum van Oudheusden is fulltime videojournalist, presentator en programmamaker bij Voetbalzone en maakt onder meer exclusieve interviews en verschillende programma’s.


Gerelateerd

Meer sportnieuws


Reageer


Het is niet mogelijk om te reageren op dit doc.

Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.