News

‘Dít kreeg koningin Máxima voor haar vijftigste verjaardag’Máxima was gister aanwezig bij de Koning Willem l Prijzen, waar ze zelf meerdere prijzen mocht uitreiken. Ze zag er weer van prime tot teen prachtig uit, maar wat vooral opviel waren haar sieraden. De polsen van de koningin zaten aardig vol, waarbij een horloge van Hermès toch wel de blikvanger was. Omdat het sieraad nog niet eerder bij Máxima is gespot, vermoedt Josine dat het een verjaardagscadeau was. Dat schrijft ze op de web site modekoninginmaxima.nl.

Het zou dus zomaar kunnen zijn dat koning Willem-Alexander even flink in de buidel heeft getast. Het horloge is namelijk allesbehalve een koopje. Het gaat om de de Hermès Cape Cod waarvan het uurwerk is bezet met diamanten en het bandje is gemaakt van krokodillenleer. Het horloge kost 7.100 greenback wat omgerekend zo’n 6.650 euro is. Het horloge is vernoemd naar een schiereiland aan de kust van Massachusetts, Cape Cod, en is geïnspireerd op de beroemde armband Chaîne d’Ancre, een kenmerkend sieraad van Hermès.

Máxima werd op 17 mei 2021 vijftig, maar vierde dat afgelopen zaterdag pas écht. Nieuwsgierig hoe de koningin haar verjaardag heeft gevierd? Wij gaven eerder al wat particulars weg:Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.