Entertainment

Dylan O’Brien elárulta, improvizálta az összes párbeszédet Taylor Swift klipjében


Ma, 15:43   |   Szerző: 4

Az ‘All Too Properly’ című szám videoklipjén látható Sadie Sinkkel, a színész most elmesélte élményeit.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Dylan O’Brien szerepelt Taylor Swift újraalkotott ‘All Too Properly” című számának klipjében, Sadie Sinkkel együtt.

A színész most a The Hollywood Reporternek mesélt a Swifttel való közös munkáról: elmondása szerint az énekesnő specifikusan őt kérte fel a szerepre. 

Egyik nap egy üzenetre ébredtem a menedzseremtől:”Taylor Swift menedzsere azt kérdezi, felkereshet-e téged egy projekttel kapcsolatban”. Megadtam a számomat, és nem egészen egy órával később egy hosszú üzenetet kaptam Taylortól, ami vicces volt és nagyon-nagyon kedves. A teljes leírása annak, hogy mit szeretett volna csinálni. Szuper volt.

– mesélte a színész. 

O’Brien szerint a klipben látható párbeszédjeleneteket thoughts improvizálták:

Egy ponton teljesen beleéltük magunkat. Eljátszottuk a jeleneteket, legfőképpen a drámaiakat, mint a szakítás vagy a veszekedés a konyhában.

A konyhában zajló jelenet esetében pedig Taylor találta ki, hogy hallható legyen a két színész között zajló párbeszéd:

Csak egyszer forgattuk le a konyhai jelenetet, amikor Taylor odajött, és kijelentette: “Ez az. Fel fogom használni ezt a párbeszédet, ezt meg fogjuk mutatni. Pont eltaláltátok. Csak csináljuk meg újra.” És ez jól jellemzi, hogy milyen rendezőként, lenyűgözőnek találtam. Nagyon magabiztosan tudja, hogy mit akar és nagyon felkészülten érkezett.

– mesélte a színész.

by way of BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close