Entertainment

Egyszerű mozgásformákkal tartják karban magukat a népszerű képernyősök


Bényi Ildikó, Erős Antónia és Pataki Zita hosszú ideje képernyős munkát végeznek. Sokat tesznek azért, hogy jól nézzenek ki, odafigyelnek a táplálkozásukra és rendszeresen mozognak is. Viszont egyikük sem végez órákig tartó, megterhelő edzésformát. Egyszerű, bárki által elvégezhető módszerekkel tartják karban magukat. Íme a részletek.

Erős Antónia

Az RTL Klub híradósa a járvány előtt rendszeres vendége volt az edzőtermeknek, egy ideje azonban kerüli őket. Otthon, társasházuk garázsában tornázik hetente háromszor, alkalmanként egy és egy negyed órát. Súlyzókat, kötelet, labdát használ és talajgyakorlatokat végez.

Bényi Ildikó

A Duna TV népszerű műsorvezetője saját bevallása szerint sem csinál nagy csodát, csupán az otthonához közeli réten gyorsan gyalogol. Több kört is megtesz a természetben, ráadásul nincs másra szüksége, csupán egy jó cipőre. Ha esik, ha fúj, megy és közben figyeli a lépésszámlálót. Akár tíz kilométert is gyalogol, de igyekszik folyamatosan emelni a megtett távot.

Pataki Zita

Az RTL Klub időjósa többféle mozgásformát is űz. Otthon erősítő gyakorlatokat végez a saját testsúlyával, emellett rendszeresen túrázni jár, hetente három-öt kilométert gyalogol. Pingpongozni is eljárnak a férjével, és hogy ne csak az izzasztó edzésekről szóljon az élet, a nappalijában rendszerint táncra perdül.

Kiemelt képek: RTL Klub/Sárosi Zoltán (2), Nagy Zoltán Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

close