Entertainment

Felkerült a Miután összecsaptunk a Netflixre


Tegnap, 09:56   |   Szerző: Glamster

A 2019-es Miután című sikerfilm folytatása elérhető most már a Netflix kínálatában is.

hirdetés

A Miután összecsaptunk filmet (az After széria második részét) 2020-ban mutatták be, a rendező Roger Kumble volt, a forgatókönyvet pedig Anna Todd és Mario Celaya írta meg.

A film terméseztesen Anna Todd 2014-es azonos nevű, új felnőtt fiktív regénye alapján készült, a 2019-es Miután című sikerfilm folytatása.

A főszerepben Josephine Langfordot és Hero Fiennes Tiffint láthattuk, mint Tessa Young, illetve Hardin Scott. További szereplők: Dylan Sprouse, Shane Paul McGhie, Candice Accola, Khadijha Red Thunder, Inanna Sarkis, Samuel Larsen és Selma Blair.

A Miután összecsaptunk 2020. szeptember 2-án jelent meg egyes kiválasztott európai országokban, majd az Open Road Films 2020. október 23-án egyidejűleg adta ki az Amerikai Egyesült Államok mozijaiban és Video on Demand szolgáltatáson keresztül. Magyarországon 2020. szeptember 3-án mutatta be szinkronizálva a Prorom Entertainment Kft.

A Miután (After) első része egy ideje elérhető a Netflixen. Egy hete körülbelül felkerült a második rész is, a Miután összecsaptunk, ami így azóta is a top 10-ben található meg.

Fotó: Netflix

A sorozatnak öt része van összesen:

1. After – Miután (2019)
2. After We Collided – Miután összecsaptunk (2020)
3. After We Fell – Miután elbuktunk (2021)
4. After Ever Happy – Miután boldogok leszünk (2022 ősze)
5. Before – Mielőtt (202?)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close