News

‘Hiddink krijgt rol als klankbord bij PSV’Dit melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal Worldwide (VI) maandag.

Van Nistelrooij is momenteel coach van het tweede elftal van PSV, maar de nieuwe algemeen directeur in de Brabantse Lichtstad – Marcel Manufacturers – wil hem dolgraag aanstellen als hoofdcoach van de hoofdmacht. Na eerdere twijfels, lijkt Van Nistelrooij toch overstag te gaan en de job aan te nemen.

Naast Fred Rutten zullen ook André Ooijer en Boudewijn Zenden onderdeel gaan uitmaken van de technische staf van Van Nistelrooij. Ooijer en Zenden zijn nu ook al rechterhand van huidig hoofdtrainer Roger Schmidt bij PSV.

Rutten, die eerder als assistent van Hiddink en ook zelf als eindverantwoordelijke in Eindhoven werkte, moet volgens VI nog een akkoord bereiken met de Brabanders. Als dat gelukt is, wordt de nieuwe staf gepresenteerd. Volgens numerous bronnen moet dat deze week gaan gebeuren.

Hiddink krijgt een rol als klankbord, zoals hij dat eerder al was voor de hoofdtrainers Phillip Cocu en Ernest Faber bij PSV. Van Nistelrooij werkte eerrder met Hiddink bij het Nederlands elftal.Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.