News

In de rij staan is een luxe – Joop


  •  

Vandaag

  •  

leestijd 1 minuten

  •  

114 keer bekeken

  •  

pc2

Luxe die binnen handbereik ligt is geen luxe.

Rijen in de PC Hooftstraat. Voor kleding, tassen, accessoires. Voor bedragen waarvoor veel mensen maanden voltijds moeten koffersmijten, submit sorteren, pakketjes bezorgen, vakkenvullen.

Hoezo hyperinflatie en historisch laag consumentenvertrouwen?

pc1

Maar wie staan hier eigenlijk in de rij? Mensen die de overwaarde van hun hypotheek hebben verzilverd en kleiner zijn gaan wonen? Die geprofiteerd hebben van de steunpakketten voor beursfondsen, op het juiste second cryptomunten verkocht hebben? Of die heel lang gespaard hebben, exhausting gewerkt voor een goed salaris?

pc5

Misschien steken mensen zich wel in de schulden. In Nederland zijn ruim 614 duizend huishoudens met geregistreerde problematische schulden.

pc3

En: is het écht wel zo druk? Of lijkt het maar druk, omdat winkels bewust weinig mensen binnen laten. Dit geeft de indruk dat spullen populair zijn. En áls je eenmaal binnen bent, als enige, zul je je kans grijpen om nóg meer aan te schaffen.

Niets is wat het lijkt. De rijen zijn onderdeel van de buyer journey. Nu rijk zijn meer dan ooit in de mode is, moeten de luxe merken íets. Een luxe die binnen handbereik ligt, is immers geen luxe. Zo moet males er toch nog voor werken.

pc6Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close