News

Indiaas koppel wil zoon via de rechter dwingen tot voortplanting


Triest gevalletje ”familiewaarden” uit India. De Instances of India schrijft dat een koppel hun zoon aanklaagt omdat hij na zes jaar huwelijk nog steeds geen kinderen heeft. de zoon, die een pilotenopleiding heeft gevolgd in de Verenigde Staten, werkt en woont gescheiden van zijn vrouw, die een baan heeft in een andere stad. De twee zijn in 2016 getrouwd, en het huwelijk was gearrangeerd, wat in India redelijk gewoon is. De ouders van de jongen zijn teleurgesteld dat ze nu nog geen kleinkind hebben om op te passen.

De ouders willen nu de kosten van zijn opvoeding, opleiding, en huwelijksreis terugeisen through de rechter. Daarnaast willen ze een flinke schadevergoeding voor het ”mentale leed” veroorzaakt door zijn kinderloosheid. Als hij binnen een jaar alsnog een variety krijgt, wordt de aanklacht ingetrokken en hoeft hij niets te betalen. De rechtszaak is voor zover bekend de eerste in zijn soort.

 


 

Advertentie

True managed webspace

Lees ook deze artikelenDoden in India bij onlusten vanwege Mohammed-cartoonBonusquote: Door Saoedi-Arabië gefinancierd salafisme grijpt om zich heen in IndiaPlanet of the apes – Apen stelen bloed Indiase coronapatiëntenHeel India drie weken in lockdownHeel India in lockdownIndia hangt vier ‘mannen’ op wegens martelen en groepsverkrachten vrouw (23) in rijdende busKoeienurine drinken, dat helpt ook tegen corona, aldus hindoesSamen huis kopen: beter trouwen of toch maar geregistreerd partnerschap aangaan?Nederlander betaalt met regenboogkleurige bankpas in India, wordt ernstig mishandeld door homofobenMeisje (3) ontvoerd, verkracht, onthoofd door drie mannen in IndiaGevangenisstraffen voor geruchtmakende kidnap tweejarig varietyMet Nellie the Elephant (en punkgroep The Toy Dolls) naar HindustanIndiërs drinken illegale drank, 14 sterven, tientallen in ziekenhuisIslamitische zelfmoordterrorist blaast zichzelf en 40 anderen op, schuld van politiek, aldus ouders daderBijna monsterhorrorcrash tussen twee vliegtuigen boven India, EVA Air en Nationwide AirwaysJustin Bieber (24, 250 miljoen) trouwt zonder huwelijkse voorwaardenMan wil telefoon opladen in cockpit vliegtuig, man uit vliegtuig gezetNederlandse journaliste Linda Heijker (24) dood gevonden in Madras, IndiaSupply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close