Entertainment

Kerusi Urut Dengan Harga Mampu Milik? Diskaun Sehingga 69%, Cashback Sebanyak 5%, Penghantaran Percuma & Boleh Bayar Secara Ansuran!


Shout Out!

Ramai yang kini bekerja dari rumah sahaja disebabkan risiko wabak Covid-19 dan bekerja di rumah ni tak mudah ya! Kelengkapan nak bekerja di rumah pun ada yang tak lengkap. Hanya duduk di kerusi meja makan je.

Lama kelamaan, memang korang akan mudah rasa sakit-sakit badan lepas duduk berjam-jam! Struktur dan postur badan tak betul menyebabkan badan anda terasa tak selesa.

Kerusi urut ini direka khas untuk mengurut seluruh badan dari bahagian leher hingga ke bahagian tapak kaki. ihoco Consolation Therapeutic massage Chair ni memang sangat selesa dan tahan lama ya! Sesuai sangat untuk anda nikmati lepas berjam-jam duduk di depan laptop computer, sekali duduk boleh terus terlena tau!

Kerusi urut ini diperbuat daripada kulit PU yang membuatkan kerusinya terasa lembut dan selesa untuk diduduk. Jangan risau jika satu keluarga berebut nak duduk di kerusi urut ni, anda boleh bersihkan dengan mudah je.

Kenapa korang perlu memiliki ihoco Consolation Therapeutic massage Chair ini?

  • 8D Again Therapeutic massage Curler & Warmth Remedy: Ada 8 jenis simulasi dan urutan yang bersesuaian dengan bahagian-bahagian yang sakit pada leher, bahu dan bahagian belakang badan. Ada juga fungsi haba yang membuatkan urutan lebih syiok!
  • Foot Curler Therapeutic massage: Ada 24 nod yang boleh mengurut tapak kaki dan 3 tahap urutan yang berbeza untuk anda pilih.
  • Full Physique Airbag Therapeutic massage: Ada beberapa airbag di bahagian baju, lengan, pinggang dan kaki. Jadi, memang seluruh badan anda akan dapat rasa urutan!
  • 4 Auto Therapeutic massage Program: Ya, anda boleh pilih 4 jenis urutan yang berbeza! Dari Full Physique Therapeutic massage, Spa Remedy, Calm down dan juga Stability. Boleh pilih mengikut kesesuaian!
  • Seat Vibration: Dengan adanya fungsi getaran dengan frekuensi tinggi, ia boleh membantu melegakan sakit-sakit otot dan anda boleh rasa urutan di bahagian pinggul dan peha yang sangat selesa!
  • Extendable Leg Panel: Kaki panjang pun boleh nikmati kerusi urut ni lah! Bahagian kaki boleh dipanjangkan 8 hingga 25 cm tau.
  • Bluetooth Music: Nikmati sesi mengurut sambil dengar lagu kegemaran anda dengan teknologi Bluetooth pada kerusi urut ini!

ihoco Consolation Therapeutic massage Chair kini berada di WOWSHOP! Hanya RM2,699 sahaja (Harga Biasa: RM8,699). Nikmati diskaun sehingga 69% dan cashback sebanyak 5%!

Sempena dengan pelancaran jenama ihoco by OGAWA ni di WOWSHOP, ada banyak tawaran menarik untuk anda semua! Jadi, dapatkan produk ihoco by OGAWA ni sebelum tawaran habis tau.

Sempena pelancaran ihoco by OGAWA di WOWSHOP, anda boleh dapatkan kerusi urut ni dengan harga RM2,699 sahaja! Tambah pula dengan cashback dan penghantaran percuma ya! Anda boleh juga tambah Zendise EMS Neck Massager sebagai hadiah untuk orang tersayang dengan harga RM99 je.

Ya, kerusi urut dengan harga mampu milik untuk anda semua! Boleh dapatkan ihoco Consolation Therapeutic massage Chair di sini. Sesuai juga untuk dijadikan hadiah buat ibu bapa!

Ada lagi beberapa produk ihoco dari OGAWA yang sesuai untuk semua!

WonderX 4D Foot Massager

Mungkin ramai yang ada masalah… “Tak ada ruang lah nak letak kerusi urut!” ihoco WonderX 4D Foot Massager ni bersaiz lebih kecil dan tak makan terlalu banyak ruang.

Apa yang menarik dengan ihoco WonderX 4D Foot Massager ni?

  • Sesuai untuk yang mempunyai masalah lutut, kaki dan tapak kaki.
  • Ada 3 jenis mod urutan iaitu Revive, Tone dan Reflexology.
  • Fungsi Foot Curler Therapeutic massage yang mempunyai 3 curler yang akan mengurut tapak kaki anda.
  • Soothing Warmth Remedy boleh bantu memanaskan bahagian sendi lutut dan melegakan sakit-sakit di bahagian betis dan masalah tapak kaki sejuk.
  • Semua fungsi boleh dikawal dengan mudah melalui built-in management panel.

WonderX 4D Foot Massager ni sangat sesuai bagi yang bekerja di luar dan berdiri lama dan kaki selalu terasa lenguh dan sakit-sakit. Harganya sudah tentu lah mampu milik juga. Hanya RM1,219 (Harga Biasa: RM3,899) di WOWSHOP! Boleh dapatkan WonderX 4D Foot Massager di sini.

Spiral-S Moveable Cellular Seat Massager

Kerusi urut ihoco yang ini pula adalah kerusi ergonomik berbentuk S yang sangat sesuai dengan lengkung tulang belakang kita! Jadi, kita diurut dalam kedudukan postur yang betul. Kerusi urut Spiral-S ni boleh lipat je dan senang nak dibawa kemana-mana! Yelah, boleh lah nak bawa balik kampung bagi mak abah cuba kan?

Kelebihan Spiral-S Moveable Cellular Seat Massager

  • Nikmati urutan badan secara menyeluruh! Dari bahagian tulang belakang sehingga ke bahagian belakang badan. Ataupun anda boleh pilih untuk urut di bahagian belakang atas sahaja atau bawah sahaja.
  • Dengan fungsi Spot Therapeutic massage anda boleh pilih nod urutan untuk fokus pada satu bahagian sahaja yang boleh bantu melegakan sakit-sakit otot.
  • Kerusi urut Spiral-S juga ada fungsi Seat Vibration dan Soothing Warmth Remedy.
  • Ada juga fungsi tutup secara automatik selepas 15 minit atau 20 minit digunakan.

Nikmati cashback sebanyak 5% bila anda beli ihoco Spiral-S Moveable Cellular Seat Massager ni dari WOWSHOP! Dapatkan di sini.

Selalu sakit tengkuk sebab tengok laptop computer berjam-jam… Dengan ihoco Zendise Foldable EMS Neck Massager with Warmth, sambil bekerja pun boleh berurut!

Neck Massager yang kecil dan comel ni mudah nak dibawa kemana-mana. Nak bawa ke workplace pun boleh juga tau! Walaupun kecil, neck massager ni mempunyai fungsi-fungsi yang greatest seperti…

  • 5 mod urutan yang berbeza – Mixture, Therapeutic massage, Beating, Scraping dan Acupuncture.
  • Bersaiz kecil dan boleh dibawa ke mana-mana!
  • Ada 15 tahap urutan yang berbeza dan juga fungsi haba.
  • Boleh dicaj semula menggunakan USB je!

Hanya RM137 (Harga Biasa: RM439) di WOWSHOP dengan tambahan 5% cashback tau! Boleh dapatkan ihoco Zendise Foldable EMS Neck Massager with Warmth di sini.

ihoco Regen Shiatsu Again & Neck Massager yang sesuai untuk semua!

Bila WFH, memang buat kerja di meja makan je! Kerusi memang tak selesa, asyik membongkok bila menghadap laptop computer. Masalah sakit belakang dan sakit tengkuk boleh diatasi dengan ihoco Regen Shiatsu Again & Neck Massager!

  • 4 jenis therapeutic massage rollers dan 2 arah urutan
  • Soothing Warmth Operate yang bantu untuk melegakan otot yang tegang.
  • Boleh digunakan untuk bahagian leher, belakang badan, kaki, betis dan peha.
  • Didatangkan dengan acupressure therapeutic wrap yang boleh bantu kurangkan ketegangan otot dan meningkatkan peredaran darah.
  • Boleh digunakan di dalam kereta juga!

Dapatkan ihoco Regen Shiatsu Again & Neck Massager dengan harga RM160 (Harga Biasa: RM419) sahaja di WOWSHOP! Jom beli di sini.

WFH ni juga buat kita kurang aktif sebab pergerakan hanya ke dapur, ke bilik tidur dan tandas je. Nak beriadah tapi dengan situasi Covid-19 sekarang ni, ramai juga yang takut nak ke taman untuk jogging ataupun ke gimnasium.

Dengan ihoco GYMAX Treadmill, anda boleh beriadah dalam rumah je! Sangat ringan dan tak makan ruang yang banyak sebab Treadmill ni foldable dan anda boleh lipat je bila dah habis digunakan! Ada 12 jenis program untuk anda cuba dan 3 tahap kecondongan bila berlari atau berjalan di atas treadmill. Nak tengok kelajuan, hasil kalori yang terbakar, masa, jarak dan kadar nadi, boleh tengok pada LCD display show je.

Boleh la berjalan sejauh 5km setiap hari dari dalam rumah! Dapatkan ihoco GYMAX Treadmill di sini.

Bukan sahaja produk-produk ihoco dari OGAWA ni harga mampu milik, anda juga boleh nikmati diskaun sehingga 69%, cashback sebanyak 5%  dan penghantaran PERCUMA apabila anda membuat pembelian di WOWSHOP! Anda pun boleh dapatkan Zendise EMS Neck Massager dengan hanya RM99 untuk Buy-with-purchase mana-mana produk ihoco. Promosi ini sah dari 7 Mac hingga 22 Mac sahaja tau!

Takut lari bajet bulanan? Jangan risau sebab anda boleh bayar secara ansuran dengan dengan Simple Fee Plan yang tersedia! Layari www.wowshop.com.my untuk maklumat lebih lanjut.







Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close