News

Kim Kötter heeft ‘schijt’ en trekt gewoon korte rok aanKim grapt dat er geen mensen zijn aangereden tijdens deze geïmproviseerde fotoshoot op straat, maar dat het ‘weleens gebeurd is’. ‘En precies daarom draag ik normaal geen hakken meer onder spijkerrokjes, anders krijg ik straks nog een boete’, zegt ze verder.

Niet dat ze daar tegenwoordig nog een boodschap aan heeft. ‘Alhoewel fuck it. Ik ben niet degene die erom vraagt. En al dat geneuzel dat rokjesdag niet meer kan. Morgen draag ik dit jurkje. En weet je wat. Ik draag deze week gewoon elke dag een rokje of jurkje. Gewoon omdat ik dat wil. Jarenlang durfde ik geen rokjes of hakken aan. Omdat A) ik te lange benen had en ik me daarvoor schaamde. B) ik er dan om zou vragen. C) vrouwen me dan niet leuk zouden vinden.’

Het ‘boeit’ haar niet meer. Kim vervolgt: ‘En nee dit is geen physique positivity. Of ik vis stiekem naar complimentjes of kritiek. Nee dit is gewoon. Ik ben 39. En ik heb schijt. Hahahaha. Of misschien wel. Ik phrase 40 en daarna durf ik niet meer en vind ik het belachelijk dat ik het niet eerder heb gedaan.’

Er is één jurkje die ze in ieder geval niet meer kan dragen….Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close