News

Martin Bosma (PVV) legt Grondwet maar weer eens uit


De Tweede Kamer debatteerde woensdag over ‘Het toevoegen van een Algemene Bepaling aan de Grondwet’. Dat klinkt internet zo vaag als het is. De bedoeling is dat er een zinnetje wordt toegevoegd dat aangeeft ‘dat de Grondwet de grondrechten en de democratische rechtstaat waarborgt’.

PVV Kamerlid Martin Bosma vindt dat een overbodige toevoeging. Need de Grondwet is volgens hem belangrijk maar ‘geen verlanglijstje’.

Belangrijker; de afgelopen kabinetten hebben sowieso al veel moeite naar aard en zin van de Grondwet te regeren en te handelen: “Een verschil tussen theorie en praktijk.”

De PVV’er houdt liever het oog op de bal: “Laten we vechten tegen dat racisme, laten we vechten tegen die discriminatie.”

 

 

 

 


 

Advertentie

True managed webspace

Lees ook deze artikelen

Martin Bosma, PVV

Martin Bosma Zaterdagconference: gecancelde Russen, NPO66 en woke-cultuur

Baudet Wilders Hiddema

Paul Verburgt – Boycot van PVV en Discussion board is aanval op afgehaakt Nederland

Martin Bosma PVV

Martin Bosma One Man Present: over democratie, Soros-billen, Antifa en natuurlijk subsidiesmijterijFleur Agema (PVV): ‘We zijn niet meer vrijgeweest sinds maart 2020’

Gele hesjes

Analysis: Fears over job safety might clarify rise of left and proper extremist events in Europe

Zeemeeuw

Chris Aalberts – De PVV Rotterdam is dood, leve de Lijst Meeuwissen 

Stephan van Baarle, DENK

DENK-video-essay: Waarom de PVV een pseudo-fascistische sekte is

Martin Bosma

Martin Bosma legt Zwarte Piet uit aan D66

Martin Bosma, PVV

Tien voorbeelden van ‘radicalisering NPO66’ door Martin Bosma (PVV)Martin Bosma: ‘Wordt het niet eens tijd voor een tribunaal?’Geert Wilders: ‘Tribunalen zijn terecht voor politici die land kapot maken’Martin Bosma over Ollongren op cowl Linda: ‘Pijnlijk, decadent, narcistisch’Fleur Agema (PVV): ‘We moeten nu boosteren! Hugo de Jonge moet weg!’Martin Bosma wil kosten NPO-docu Sigrid Kaag aftrekken van subsidie D66Martin Bosma (PVV) sloopt Kajsa Ollongren (D66): ‘Links-liberale sekte regeert’Interruptiemicrofoons Tweede Kamer blijven maar falen, PVV’er is het helemaal zatSupply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.