News

Met deze truc blijft Carlo Boszhard op zijn persfoto’s lijkenVoor Carlo is het altijd opletten wat zijn lichaam betreft. Voor de opnames van het tweede seizoen van I Can See Your Voice was hij maar wat blij met zichzelf. “Ik woog keurig 83 kilo. De jasjes konden prachtig dicht, ik sliep goed, dronk veel water en had dus geen wallen, maar was fris en fruitig.”

Voor het derde seizoen van het programma liet Carlo de balans even voor wat het was. “Midden in de lockdown en de feestdagen geen kant op kunnen, behalve naar de ijskast. Dan weer snel voor de buis, alleen maar happen naar mijn heerlijke zonde: een kersentaart.”

Ook na de opnames van Carlo’s programma Married at First Sight en The Masked Singer liet hij even de teugels vieren. Al snel stond de weegschaal op 92 kilo, waar hij van schrok. “En als kers op de taart ben ik een nachtbraker, dus kan ik makkelijk om twaalf uur ’s nachts nog een spannende film opzetten. Heerlijk, maar niet als je door de kringen onder je ogen meer op een pandabeer gaat lijken. Het was dan ook een race tegen de klok om binnen een paar dagen weer enigszins te lijken op de Carlo van de persfoto’s.” Wat is dan het antwoord voor Carlo? Water. “Dus ik drink liters spa blauw”, vertelt de presentator in zijn column.

In The Masked Singer beleefde Carlo nog een ongemakkelijk moment, door een iets te strak overhemd waar hij uit scheurde. Het fragment zie je hieronder terug.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.