News

Niemand zwaargewond na crash reddingsheli: ‘Echt een wonder’De politie kreeg gistermiddag rond 13.00 uur (lokale tijd) een melding van een reddingshelikopter die in de lucht problemen ondervond. Enkele minuten later bleek het toestel te zijn neergestort naast een kerk in de stad. 

Vervoer van kind

De helikopter was onderweg naar het ziekenhuis van Philadelphia, waar het een kind naartoe vervoerde. Alle vier de inzittenden zijn van boord gehaald, geen van hen is in levensgevaar. Ook op de grond raakte niemand gewond, schrijven Amerikaanse media

“Dit is echt een wonder”, zei politiewoordvoerder Timothy Bernhardt tegen verslaggevers. Ook de lokale brandweercommandant spreekt van een ‘wonderbaarlijke landing’.

Per ambulance

De Amerikaanse luchtvaartautoriteiten doen onderzoek naar de oorzaak van het incident. Het kind dat naar het ziekenhuis vervoerd zou worden, is daar uiteindelijk per ambulance aangekomen.

De helikopter crashte slechts op een paar kilometer afstand van het ziekenhuis. Ook de andere inzittenden zijn opgenomen in het ziekenhuis.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

close