News

Özcan Akyol opent vuur op Marc-Marie Huijbregts: ‘Hij kan niks!’Toende mannen aan tafel aan het praten waren over mensen die vaak te gast zijn in talkshows, ging het al snel over Marc-Marie, die met enige regelmaat in Beau te zien is. Johan Derksen noemde hem ‘een aardige jongen die niks kan’, maar dat ging er bij Özcan niet in.

“Hij is geen aardige jongen”, zei Özcan direct. “De eerste keer dat ik hem ontmoette, had ik een interview gegeven aan het AD in aanloop naar het Boekenbal en toen had ik gezegd: ‘Er lopen ook allemaal figuren rond van wie ik denk dat ze nooit een boek hebben geschreven, maar die zijn er wel. Toen zei ik: ‘Bijvoorbeeld een Marc-Marie Huijbregts.'”

Dat viel weer verkeerd bij Marc-Marie, legt Özcan uit. Daardoor was de eerste ontmoeting van de twee bij De Wereld Draait Door niet bepaald gezellig. “Hij kwam heel boos naar me toe en zei: ‘Ik heb wél een boek geschreven!'” aldus Özcan, die daarbij een piepstemmetje opzette.

Johan vulde later aan dat hij vindt dat Marc-Marie ‘de prijs van de slechtste oudejaarsconference ooit’ heeft gewonnen. “Ik heb nog nooit iets gezien van hem dat ik denk: oh, hij kan wat.”

Özcan is van mening dat Beau van Erven Dorens v’ast niemand anders kan vragen’ voor zijn talkshow. “Ik denk het niet. Anders ga je toch niet elke dag hem vragen?”

Marc-Marie had zich eerder negatief uitgelaten over Vandaag Inside, naar aanleiding van beruchte ‘kaarsenrel’.Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.