Sports

Politiepaarden rennen naar rellende fans Feyenoord en Marseille bij de havenWoensdag, 4 mei 2022 om 20:28

Mart van Mourik
• Laatste replace: 20:39

Aanhangers van Feyenoord en Olympique Marseille zoeken de confrontatie in de buurt van de haven van Marseille. Het lokale La Provence deelt woensdagavond beelden van followers die elkaar met vuurwerk bekogelen en achterna zitten. Ook is er vuurwerk naar autoriteiten zijn gegooid, zo bevestigt een woordvoerder van de lokale politie aan de krant.

Op de beelden is te zien hoe vermoedelijk followers van Feyenoord various supporters van Marseille achterna gaan. Na enkele ogenblikken verschijnen politiepaarden in beeld die de gemoederen trachten te bedaren. De politie heeft aangegeven dat de confrontatie niet geëscaleerd lijkt en dat er nog geen gewonden geregistreerd zijn.

Donderdagavond treffen Marseille en Feyenoord elkaar in het Stade Vélodrome voor de return van de halve finale van de Convention League. De Rotterdammers verdedigen vanaf 21.00 uur een 3-2 voorsprong. Ook voorafgaand aan het heenduel waren er various rellen uitgebroken rondom De Kuip. Afgelopen donderdag leken Feyenoorders voor het betreden van het stadion met vuurwerk aangevallen te worden door followers van L’OM.


Gerelateerd

Meer sportnieuws


Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.