Entertainment

Rácz Jenő két éve nem tud megbocsátani Járai Máténak


Kibékíthetetlen ellentétek vannak Járai Máté és Rácz Jenő között, mióta mindketten szerepeltek a Nyerő Páros című műsorban az RTL Klub képernyőjén. Máté az IstenEst legutóbbi adásában mesélt arról, hogy Jenő nem volt hajlandó beszélgetni vele a Reggeliben kislánya születéséről, így végül csak Peller Mariann kérdezte a sztárséfet. Máté elmondása szerint kész lett volna rá, hogy fátylat borítson a múltra, szavaiból kiderül, Jenő nem feledte kettejük konfliktusát.

A sztárséf és a színész még 2020-ban szerepeltek a Nyerő Párosban, a feszültség pedig szinte végig tapintható volt közöttük. Máté annak idején azt sérelmezte, hogy szerinte Jenő nem beszélt szépen párjával, Gyuricza Dórával, nemtetszésének pedig több ember előtt hangot is adott, amikor Dórának szegezte a kérdést, hogy bírja Jenő viselkedését, illetve megjegyezte, látja rajta, hogy ő is nehezen viseli mindezt. „Gyakorlatilag tűz jött a szájából – fogalmazott a műsorban Máté, aki később feleségének, Járai Kírának négyszemközt már arról beszélt, Jenő viselkedését gusztustalannak és elviselhetetlennek tartja. Rácz Jenő és a Járai-házaspár között később is parázs vita alakult ki Jenő játékban tanúsított viselkedése miatt. A vita akkor annyira elfajult, hogy Kíra Jenőhöz fordult és azt mondta: „Nem veszed észre, hogy milyen arrogánsan kommunikálsz?” Mire Jenő rászólt, hogy fejezze be, ami kiverte a biztosítékot Kíránál: „Mit képzelsz? Vegyél vissza? Nem a seggedből rántottad ki az embereket.”

Máté IstenEstes nyilatkozata már csak azért is érdekes, mert a Nyerő Páros döntőjében úgy tűnt, hogy Rácz Jenő és Járaiék elásták a csatabárdot. Mikor a sztárséf és kedvese megnyerte a versenyt, Máté – aki feleségével a harmadik helyen végzett – már arról beszélt, bár nem lesz vendége sosem Jenő éttermének, és a szilvesztert sem fogják soha közösen ünnepelni, de nagyra értékeli Jenő erejét, kitartását és a magába vetett hitét. Máté elismerő szavain Jenő akkor még meghatódott, és akkor még úgy látszott, maguk mögött hagyták a korábbi sérelmeket.

Kiemelt  kép: Sajtóklub/RTL2/Nyitrai Szilárd; Schumy CsabaSupply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.