Entertainment

Rakan Artis Share Rutin Harian Bulan Ramadan, Melodi & Sembang Kencang Hot FM Ada Perkongsiannya!


Tidak boleh dinafikan, 2 tahun lepas merupakan fasa-fasa yang mencabar untuk kita semua rakyat Malaysia termasuklah para selebriti dan artis tanah air.

Tahun ni, kita boleh lihat ramai para selebriti yang berkongsi aktiviti mereka sepanjang Ramadan mungkin sebab dah dua tahun aktiviti yang diorang rancang nak lakukan terpaksa ditangguhkan, dibatalkan dan sebagainya.

Maka, tak hairanlah tahun ni ada artis yang gunakan peluang menyambut Ramadan sebaiknya dengan berterawih, bergotong-royong ,membersihkan masjid, masak bubur lambuk dan banyak lagi la. Perkongsiannya ada di Melodi dan Hot FM sembang kencang.

Terawih… capturing, 100PLUS ACTIVE bantu Riena Diana kekal fokus & bertenaga sepanjang hari!

Menurut perkongsian Riena Diana di Melodi, bulan Ramadan pada tahun ini merupakan bulan yang sibuk buat dirinya. Tidak hanya terlibat dalam pengambaran drama baru tetapi selaku penyampai radio di Hot FM dirinya perlu sentiasa kekal cergas dan aktif sepanjang masa.

“Sebenarnya masa sahur tu, kena minum 100PLUS ACTIVE sebabnya dia dapat membantu kita kekal bertenaga, kekal hydrate sepanjang Ramadan. Lepas tu, yang pentingnya 100PLUS ni, kalau korang nak tahu dia takde karbonat. So, bila takde karbonat, bila perut kosong, minum pun takde la sakit perut kan? Lepas tu kandungan elektrolitnya pun memberikan penghidratan optimum, dapat bagi kita kecerdasan mental, fizikal baru lah dapat pergi shooting, takde la lemau-lemau. Fokus je sepanjang Ramadan, semua #DONE”, katanya.

Ha… sebab itulah Ramadan kali ini Riena dapat laksanakan tugas sebagai penyampai radio, pelakon dan pengacara jemputan dengan bertenaga.

Itu belum lagi kita cerita bab Riena turun padang bantu peniaga bazar Ramadan berniaga dan berterawih bila ada kesempatan. Patutlah tahun ni, Riena dapat buat banyak aktiviti #RamadanSemuaDONE la katakan, rupanya Riena minum 100PLUS ACTIVE sewaktu sahur.

100PLUS ACTIVE bantu Nabila Huda kekal aktif.

Rancak mendengar perkongsian Riena, Abil turut berkongsi rutin hariannya yang sangat padat.

“Kalau nak cerita I punya kehidupan,busy betul. Macam-macam aktiviti. Abil daripada Penang, lepas tu pergi Kelantan, lepas tu I musafir sepanjang bulan Ramadan ni. Abil memang busy, that’s why 100PLUS ACTIVE ni memang membantu sangat-sangat, lagi-lagi bila tengah bulan puasa”, cerita Abil penuh bersemangat.

Mana tidaknya, sepanjang bulan Ramadan ni Abil busy kehulu-kehilir capturing.Berbanding dua tahun yang lepas, banyak program dan drama yang terpaksa ditangguhkan penggambarannya disebabkan pandemik yang melanda. Jadi tahun ni, memang Abil kerahkan seluruh tenaga untuk executed semua benda yang tergendala.

Semua ini kerana pengambilan 100PLUS ACTIVE yang membantu Abil untuk terus dapat melakukan aktiviti yang dirancang sepanjang Ramadan ini tanpa halangan. #RamadanSemuaDONE.

Truly, ada banyak lagi yang Riena dan Abil dah kongsikan. Kalau nak tahu yang selebihnya, korang kena la tonton Melodi, di TV3, Ahad nanti. Ada ramai lagi rakan artis yang akan berkongsi rutin harian dan ideas diorang kekal aktif sepanjang masa. So, korang boleh la observe tips diorang ni. Barulah kita pun sama-sama kekal fokus dan bertenaga sepanjang hari.

Minuman isotonik yang memberikan penghidratan optimum pada tubuh. Barulah tak penat!

 

View this put up on Instagram

 

A put up shared by Hot FM ?? (@hotfm976)

Mengandungi elektrolit, 100PLUS ACTIVE memberikan penghidratan optimum kepada tubuh untuk membekalkan tenaga, agar anda dapat fokus sepanjang Ramadan ini. Tak kisah semasa berbuka atau bersahur, Bagi korang yang mahukan minuman yang sesuai diambil ketika perut kosong dan lembut pada perut, 100PLUS ACTIVE tanpa karbonat dengan tambahan Vitamin B adalah pilihan terbaik untuk korang kekal cergas sepanjang masa.

Maka tak hairanlah Haziq HOT FM pun ambil 100PLUS ACTIVE untuk kekal fokus dan bertenaga. Barulah kerja Haziq executed, on-air executed, buka puasa executed, #RamadanSemuaDONE.

 

View this put up on Instagram

 

A put up shared by Syafiq Kyle (@syafiqkylez)

Itu kita belum cerita bab Syafiq Kyle yang executed berterawih, executed bergotong royong, executed masak bubur lambuk #RamadanSemuaDONE la katakan.

Tubuh kekal terhidrat sepanjang masa dengan 100PLUS ACTIVE. Korang dekat luar sana yang jadi seperti para artis dan selebriti kita ni, amalkan minum 100PLUS ACTIVE ketika sahur dan berbuka barulah #RamadanSemuaDONE sebab kita kekal fokus dan bertenaga sepanjang hari.

Mahukan data dan maklumat lanjut berkaitan 100PLUS ACTIVE? Klik >>>https://100plus.com.my/ramadan2022<<<





Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.