Entertainment

Rihanna és A$AP Rocky Barbadoson próbálja felejteni a hűtlenségi pletykákat


Ma, 10:36   |   Szerző: 4

Az énekesnő és szerelme Barbadoson nyaral, így készülnek a baba érkezésére.

hirdetés

Csúnya pletykák keringtek az utóbbi időben Rihanna szerelméről: a korábbi hírek szerint ASAP Rocky megcsalta az énekesnőt Amina Muaddi cipőtervezővel. 

A dolgot Muaddi rövidesen cáfolta, és később kiderült, hogy a pletykát egy Louis Pisano nevű divatblogger terjesztette Twitteren, aki szerint Rihanna és ASAP szakított a hűtlenség következtében. Pisano azóta belátta, hogy tévedett, és elnézést kért a tettéért: 

(…) Hivatalosan szeretnék elnézést kérni a vakmerő tweetjeimért, és minden féltől bocsánatot kérek, akit belevontam az ügybe. Nincs mentségem, túlságosan beleéltem magam egy Twitter-drámába, és zűrzavaros voltam, amitől a jövőben tartózkodni fogok.

– nyilatkozta Pisano.

Habár a hír megjelenése után ASAP Rocky sokak szerint igen zavartan viselkedett és látszott rajta, hogy “fejben nincs jelen a hivatalos megjelenésein”  – a legutóbb készült képek alapján úgy tűnik, elsimultak a feszültségek a pár életében. RiRi és ASAP ugyanis Barbadoson próbálták felejteni az utóbbi napok botrányát, az énekesnő pedig szokásához híven merész összeállításban sétálgatott. 

A pár nyíltan nem reagált a rappert érintő hírekre, de ismerőseik szerint “jól elvannak” és nem vették komolyan a vádakat.

 

 

through Web page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close