Entertainment

Setahun Dilaporkan Hilang, Rupanya Mayat Model Disorok Dalam Beg Pakaian


March sixteenth, 2022 | by Shira

Kini Trending

Foto: Day by day Mail

Misteri kehilangan mannequin Rusia sejak setahun lalu akhirnya terungkai selepas mayatnya ditemui dalam keadaan yang sangat tragis di mana mayatnya telah disembunyikan di dalam sebuah beg pakaian.

Foto: Day by day Mail

Memetik laporan Metro UK, mannequin cantik yang dikenali dengan nama Gretta Vedler dilaporkan hilang sebulan selepas dia memuat naik satu standing di media sosial dengan menggelarkan Vladimir Putih (Presiden Rusia) sebagai ‘psikopat’. Walau bagaimanapun, sumber melaporkan bahawa hantaran Gretta mengenai Putin pada Januari 2021 tidak mempunyai kaitan dengan kematiannya.

Hal ini kerana, bekas teman lelaki mangsa iaitu Dmitry Korovin membuat pengakuan telah mencekik mannequin berusia 23 tahun itu hingga mati pada Februari tahun lalu.

Bercerita dengan lebih lanjut, suspek mengaku telah menghabiskan tiga malam di dalam bilik resort bersama mayat Gretta. Dia kemudian memasukkan mayat tersebut ke dalam beg pakaian dan memandu sejauh 300 batu ke wilayah Lipetsk sebelum meninggalkan beg tersebut di dalam however sebuah kereta.

Tidak terhenti di situ, bagi menyembunyikan ‘kehilangan’ mannequin Rusia itu, suspek mengaku telah mengakses akaun media sosial mangsa dan memuat naik foto dan sebagainya agar rakan serta pengikut percaya mannequin itu masih hidup.

Meskipun begitu, salah seorang rakan mangsa iaitu Evgeniy Foster merasa curiga dan ianya secara tidak langsung membuatkan individu ini nekad mendapatkan bantuan seorang rakan di Moscow untuk memfailkan laporan orang hilang. Hasil daripada laporan tersebut, mayat Gretta akhirnya ditemui di dalam beg pakaian selepas setahun menghilang.

Sumber: Metro UK, Day by day MailThe next two tabs change content material under.

Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close