Entertainment

Tolak Ajakan Buat Hubungan Kelamin, Warga Emas Nekad Bunuh Isteri Sendiri. Siap Berlakon Lagi!


Kini Trending

Foto: Daily Mail

Gara-gara menolak pelawaan suami untuk melakukan hubungan intim, seorang wanita dilaporkan maut selepas dipercayai ditikam oleh suaminya sendiri di bandar Gradara, Itali pada 25 Disember yang lalu.

Foto: Daily Mail

Memetik laporan Daily Mail, suspek dikenali sebagai Vito Cangini berusia 80 tahun dikatakan membunuh isterinya Natalia Kyrychok, 61 di rumah mereka selepas mengambil pil Viagra (sejenis ubatan dalam kategori sildenafil yang digunakan bagi merawat masalah disfungsi erektil).

Ketika kejadian, pasangan ini dipercayai sempat bertengkar berikutan tindakan si mangsa yang menolak pelawaan suaminya untuk melakukan hubungan intim dan suspek sempat menuduhnya terpikat dengan majikan sendiri.

Susulan daripada itu, suspek bertindak menikam mangsa sehingga mati serta meninggalkan mayat mangsa dalam keadaan berlumuran darah dan terus tidur.

Sekadar gambar hiasan

Pada keesokan paginya, suspek bertindak seperti biasa dan sempat bersarapan pagi dan membawa anjing peliharannya bersiar-siar sebelum pulang ke rumah. Suspek juga sempat membuat panggilan kepada majikan isterinya dan menjelaskan mereka tidak akan lagi boleh berjumpa.

Susulan daripada itu, majikan kepada mangsa bertindak membuat laporan polis berikutan rasa curiga dan pihak polis menjumpai mayat mangsa dengan empat kesan tikaman termasuk satu pada bahagian jantung. Kini, suspek telah pun ditahan oleh pihak polis dan siasatan lanjut masih dijalankan.

Sumber: Daily MailThe following two tabs change content below.

Don’t settle for less, always know your worth.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close