Entertainment

[VIDEO] Dulu Abang Angkat, Sekarang Jadi Bapa Tiri…


Fenomena adik, kakak dan abang angkat sangat well-liked ketika zaman belajar dahulu. Tujuan memilik adik-beradik angkat adalah kerana kononnya ingin menjaga ‘si adik’ daripada diganggu atau dibuli oleh kawan-kawan mahunpun senior di sekolah.

Namun, lain pula kisah seorang gadis ini apabila abang angkat sewaktu zaman sekolah dulu, kini menjadi bapa tirinya.

Ibu kandung kahwin dengan abang angkat

Menerusi video yang dimuat naik oleh Ceqq Manehh di TikTok, memaparkan dia bersama seorang lelaki yang dipercayai abang angkatnya. Pada awal video, mungkin ramai yang menyangka bahawa hubungan mereka bakal berakhir dengan perkahwinan, namun lain pula yang jadinya.

Lebih mengejutkan lagi apabila rupa-rupanya abang angkatnya itu berkahwin dengan ibu kandungnya sekaligus dia menjadi anak tiri kepada lelaki berkenaan.

Mula-mula berangkat, final final jadi bapak tiri.

Di video yang lain, pada awalnya gadis ini seolah-olah tidak boleh menerima hakikat dengan apa yang terjadi, namun akur dengan jodoh yang ditentukan oleh Allah SWT.

Aku sebenarnya tak sedia nak ada ayah tiri tapi nak buat macam mana dah jodoh mak aku kan. Mak aku umur 50 tahun, ayah tiri aku 30 tahun. Aku doakan mak aku bahagia dengan pilihan dia.

Video penuh

@ceq_jihaaa Nak be part of development #masukberanda ? suara asli – Angi Lay
@ceq_jihaaa Reply to @mohd.azreen2 ? authentic sound – Ceqq manehh_

Sumber : ceq_jihaaa



Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.