Entertainment

[VIDEO] Yusuf Iskandar Pertama Kali Berpuasa Tarik Perhatian Ramai – ‘ I Get A Ten Thousand Pahala’


Anak kepada pasangan selebriti Hairul Azreen dan Hanis Zalikha iaitu Yusuf Iskandar mendapat perhatian warganet apabila dilihat cuba berpuasa untuk pertama kali.

Artikel Berkaitan: Hairul Azreen, Hanis Zalikha & Anak-Anak Positif Covid-19 – ‘Time For Recovery. My Strong Babies’

Artikel Berkaitan: Dengar Yusuf Nak Major Pasir, Hanis Zalikha & Suami Syukur Tan Sri Vincent Tan ‘Tunai’ Permintaan Anak – ‘Terus Yacht Sampai’

Artikel Berkaitan: [VIDEO] Alisa ‘Rileks’ Panggil Abang Sendiri Guna Nama, Yusof Iskandar Minta Adik Panggil Abang – ‘Jangan Sebut Yusof, Sebut Abang’

Yusuf sabar tak merengek

Buat kanak-kanak yang baru belajar untuk berpuasa di bulan Ramadan pasti sukar untuk bertahan sepanjang hari. Namun, Yusuf Iskandar dilihat tetap sabar dan tidak merengek biarpun baru pertama kali berpuasa.

Since 1 hour left, you are able to do it.

Ada orang dah tak larat.

Dalam video yang dikongsikan di TikTok, Hairul Azreen memaparkan karenah anak lelakinya itu yang pertama kali berpuasa. Di akhir video, Yusuf akhirnya berjaya berpuasa sehingga waktu berbuka.

Video yang mendapat 1.5 juta tontonan itu menarik perhatian warganet apabila melihat gelagat si kecil itu berpuasa. Rata-rata warganet meluahkan rasa gembira dan memberi pujian kepada pasangan selebriti tersebut.

Video penuh

@hairul_azreen88??Alhamdulillah? authentic sound – Hairul Azreen

Goodjob Yusuf

Sumber: Hairul Azreen

 Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.