News

Voorspellingen over de media in 2022Na het haardvuur met Kerstmis zendt SBS 6 tijdens de Paasdagen een close up van een ei uit

cc-foto: Marco Verch

Januari
Meester Hugo de Jonge verhuist naar het ministerie van Onderwijs. De media zitten ook in zijn portefeuille. Nieuwe omroepen, ook anti-vaxers, kunnen zich melden.

Februari
Iedere journalist krijgt van de NVJ een kruisboog.

Maart
De vernieuwde talkshow van Johan, René en Wilfred is nog geen succes. Daarom probeert Talpa nu iets met maskers en chocola. Omdat geïnterviewde criminelen en terroristen ineens geen masker dragen is de verwarring compleet.

April
Na het haardvuur met Kerstmis zendt SBS 6 tijdens de Paasdagen een close up van een ei uit.

Mei
De laatste coronavariant duikt op in Turkmenistan. In een persconferentie zegt Mark Rutte: “Je wordt er heel ziek van maar hij is nauwelijks besmettelijk.” Gebarentolk Irma weet even niet wat voor bewegingen ze bij deze zin moet maken.

Juni
Er worden zoveel mega-datacenters tot ons land toegelaten dat iedereen het vertrek van Shell en Unilever vergeten is.

Juli
De populariteit van het Koningshuis heeft volgens De Telegraaf een dieptepunt bereikt. Prinses Amalia staakt haar gap year en stelt zich verkiesbaar als president.

Augustus
Rutte 4 besluit om de overheidsbijdrage aan de NPO te halveren, nu de kansspelreclame meer zendtijd vult dan de programma’s.

September
De papierschaarste is zo groot geworden dat kranten en boterhammenzakjes verdwijnen.

Oktober
Twintig goede en populaire podcasts worden in het nieuwe seizoen in de programmering van de NPO-radio opgenomen, waardoor het weer plezieriger wordt om naar de radio te luisteren.

November
Bij het WK Formule 1 2022 wordt Max Verstappen tweede. Dat ligt niet aan hem, maar aan de banden van zijn auto. Om het WK te zien hoef je niet naar een betaalkanaal. De NOS zendt het ook uit.

December
Met een opvouwbare smartphone kun je nu, behalve e-mailen, chatten, filmen, appen, foto’s versturen, internetten en routes plannen, ook stofzuigen en aardappelen afgieten. En, o ja, je kan er, geloof ik, ook mee bellen.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.