News

Xhaka woest op teamgenoten Arsenal na ‘rampzalige’ nederlaagMiddenvelder Granit Xhaka van Arsenal heeft na de nederlaag bij Newcastle United (2-0) in harde bewoordingen zijn teamgenoten bekritiseerd. “Als je niet klaar bent voor zo’n wedstrijd of nerveus bent, blijf dan op de bank zitten of blijf lekker thuis”, zei de Zwitserse worldwide. “We hebben spelers nodig die ‘ballen’ hebben. Dit was voor ons een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen, maar van de eerste tot de laatste minuut verdienden we het niet om op het veld te staan.”

Arsenal gaf op St. James’ Park de vierde plek en daarmee een ticket voor de Champions League uit handen. De ploeg van supervisor Mikel Arteta lag dit seizoen lang op koers om zich voor het eerst sinds 2016 te plaatsen voor het belangrijkste Europese bekertoernooi, maar na nederlagen tegen Tottenham Hotspur (3-0) en Newcastle United is Arsenal naar de vijfde plek gezakt. De ‘Gunners’ gaan de laatste speelronde in met 2 punten achterstand op de Spurs.

“Rampzalig”, zo noemde Xhaka het optreden van Arsenal in Newcastle. “Zo verdienen we het niet om in de Champions League en zelfs de Europa League te spelen. Dit valt heel moeilijk te accepteren.”

ANPSupply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.